dilluns, 6 d’agost del 2007

Nosaltres els Nihilistes





No t'abellix fer res, però això no importa. Et despertes i mires per la finestra, i veus a aquells sers caminant per la vorera, sempre feliços allà on van. Son les cuatre de la vesprada i és lo que has fet durant tot el dia.

El cervell pensa en quatre paraules que no tenen sentit per a ningú, però si per a tu, paraules buides però plenes de significat. No, la meua ment no està en blanc -penses. Eixes quatre paraules fan que mires el sostre gitat, damunt del llit, fumant un cigarret i bevent alguna cosa que hi havia a la nevera mentre, inexplicablement, no es mou cap part del teu cos. Mires l'aranya que pasa i et creus superior, res més lluny de la realitat, tu no camines pel sostre.

I és cert.

Hores deduïnt per què sols tens al cervell eixes quatre maleïdes paraules.

Arriba el dia en que superes tot açò, et despertes i et venen al cap eixes quatre paraules. I creies que ja estava superat.

Creus que algun dia eixiràs d'eixe camí i n'agafaràs un altre millor, però ni el trobes ni et preocupa.

Penses en jugar a futbol i fer-te quintos, la millor idea que has tingut durant tot l'any es fer una camiseta de l'Agrupació Nihilista de Benimaclet.

Intentes fer alguna cosa i sols et ve al cap compendre el significat d'eixes quatre paraules. Quin serà el seu significat?

Preguntes per Carla però ha marxat.

Pasa el temps i em trobe sentat escrivint estes paraules, intentant ordenar el desgavell del meu cervell, escrivint paraules buides que no ho són per a mi.

I continuem.

Salut Nihilista.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Abandone el grup.

Anònim ha dit...

Raül no es troba en el seu element.
Per l'acció dels astres (bot-rebot), este senyor recau amb més força que mai en la no-disciplina del nostre pseudogrup.