dijous, 7 de febrer del 2008

Arriba el moro Maclet

L'agrupació Nihilista de Benimaclet té el gust de convidar-vos al tradicional CARNESTOLTES DE BENIMACLET, que té lloc anualment a l'actual barri de Benimaclet de la ciutat de València, antic poble absorbit per la ciutat, però que conserva inalterables el seu tarannà popular i la seua particular capacitat d'organització.

Enguany se celebra el X Aniversari de l'ARRIBADA DEL MORO MACLET, pas previ a la PROCLAMACIÓ DE LA INDEPENDÈNCIA del Califat de Benimaclet, que com sempre anirà a càrrec d'un il.lustre personatge del poble.


Programa d'actes:


XX ARRIBADA DEL MORO MACLET

CARNESTOLTES A BENIMACLET

Divendres 22 de febrer

18.00 h. Festa infantil amb xocolatada i jocs a la seu de l’Assemblea.Taller de muixeranga per als xiquets a càrrec de la Muixeranga de València.

21.00 h. Sopar de Comares a la seu de l’Assemblea de Veïns de Benimaclet.(CONFIRMEU L’ASSISTÈNCIA T/620001950)

Dissabte 23 de febrer

19.00 h. Eixida de la cercavila des del local de l’Assemblea, amb elTirant, l’Ajuntament Carnestoltenc, la participació de gent disfressada del barri, les filades de moros, colles de muixeranguers i colles de dolçainers i tabaleters d’arreu del país.

TROBADA DE DOLÇAINA I TABAL- BENIMACLET 2008

“SENSE DOLÇAINA I TABAL NO HI HA REVOLUCIÓ”

20.00 H. Encontre del Tirant amb el Moro Maclet i els Dimonis de Benimaclet (a Baró Sant Petrillo-Leonor Jovani).

20.30 h. Proclamació de la independència del Califat de Benimaclet a la seu de l’Assemblea a càrrec d’una personalitat destacada del nostre país.

21.30 h. Sopar al local de l’Assemblea.

CARNESTOLTES 2008

ORGANITZADOR: Assemblea de Veïns de Benimaclet

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tant que proclameu als cuatre vents alpoble de benimaclet,entereu-vos be de la cultura antiga del poble.
Firmat:
Autentics Benimacleters,descendents de les antigues families.

pensador ha dit...

no sóc de Benimaclet ni visc al Barrit, però no crec que l'essència del barri, que tu ací tractes de reivindicar, permet-me dir-ho, de forma fallida, implique criticar a un grup de persones per trobar-se a gust en el lloc on viu o on li agrada anar.

És ridícul voler assumir una exclusivitat de la pertinença a un lloc o a un col·lectiu, et desqualifiques tu mateix pretenent erigir-te en l'únic i genuí representant de no sé ben bé què.

Si no t'apanya no cal que consultes el blog i si la teua escasa amplitud de mires t'impedeix anar més enllà del teu melic, fes-t'ho mirar.

Preconitzes una espècie d'endogàmia que veient l'ínfim nivell del teu comentari em fa pensar que eixa tribu que defenses està més a prop d'haver d'habitar en el bioparc que en barri de Benimaclet.

Anònim ha dit...

Les de festes de benimaclet és venen celebrant desde el segle XV, sòn en septembre.Aquesta festa que és celebra a Benimaclet i que no perteneix al poble ha fet vindre problemes, parle desde la experiència i de actes que han ocorregut molt abans de que vosaltres tinguereu consciencia de Benimaclet.

pensador ha dit...

Estàs facilitant que em reafirme en el que et deia. No es tracta de la vindicació d'un festa concreta, el teu comentari amaga unes insuportables ínfules de superioritat perquè, segons dius, sols tu i els teus sou els genuins i veritables habitants de Benimaclet.

Els que han aplegat més tard no valen. Sembles un d'eixos d'Espanya 2000 de los "Españoles primero". Tu que dius " Los oriundos de Benimaclet primero?". Vas a introuduir una policia política perquè vetle per la puresa del barri?

No t'apropies d'allò que no es teu i deixa viure amb tranquilitat a aquells que, com la gent que edita este bloc, únicament vol viure feliç sense cap intenció de molestar la vida dels demés. Ara bé, el principi de reciprocitat hauria de ser també aplicable.

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Wireless, I hope you enjoy. The address is http://wireless-brasil.blogspot.com. A hug.